Cazare

Pensiunea Bavaria din Campina ofera clientilor conditii excelente de cazare, un restaurant cu o capacitate de 20 de locuri, servicii de spalatorie, dar si o terasa perfecta pentru servirea mesei in aer liber.

Va stam oricand la dispozitie cu un spatiu de cazare primitor, structurat astfel incat sa satisfaca nevoile si exigentele pentru categorii specifice de clienti. Va punem la dispozitie atat camere duble, single, cat si camere de lux in regim de 4 stele:

Restaurant tip bufet

Restaurantul dispune de o capacitate de 20 de locuri, iar in cadrul acestuia va puteti rasfata cu preparate gustoase si rapide de tip gratar .

Servirea mesei se face intr-un ambient muzical select si aveti posibilitatea de a urmari emisiunea preferata la TV. De asemenea, puteti solicita, la receptia pensiunii, servirea mesei in camera.

Spalatorie

Infiintata in anul 2006, Spalatoria Bavaria are drept obiectiv sa puna la dispozitia persoanelor juridice servicii personalizate de cea mai buna calitate, in termen rapid si cu respectarea cerintelor de mediu.

Pentru a ne indeplini aceasta misiune am dezvoltat o structura de productie formata din echipamente moderne si performante. Avem cei mai bine pregatiti angajati si materiale recomandate de specialisti.

Spalatoria Bavaria efectueaza servicii de: spalare, apretare sau emoliere, predetasare pete, calcat, impachetat, ridicare si livrare gratuita pentru urmatoarele categorii de textile.

Tarifele sint exprimate in RON si nu includ TVA. Tarifele se negociaza in functie de volum, frecventa, conditii de livrare.

Tarife spalatorie

perdea
0.95 lei /buc
prosop
1.99 lei /buc
servete
0.95 lei /buc
uniforme
4.50 lei /buc
naproane
1.49 lei /buc
husa pat
2.49 lei /buc
cearsaf pat
2.49 lei /buc
halate baie
2.90 lei /buc
fata de masa
1.59 lei /buc
cearsaf plic
2.90 lei /buc
fata de perna
0.95 lei /buc
fata de masa mare
2.50 lei /buc

Terasa

Atat pentru servirea mesei, cat si pentru a petrece timpul in aer liber la o discutie cu prietenii, pensiunea Bavaria Campina va pune la dispozitie o terasa in aer liber.

Terasa este amplasata in imediata vecinatate a restaurantului, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Foisor de vara

In aceasta locatie v-am pregatit un foisor de vara dotat cu gratar,loc de foc,jocuri si tenis de masa , unde puteti petrece timpul cu prietenii.